HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Sports And Fitness Siste problem med idrettsmedisin og lovgivningen som tar for seg Covid 19 treffer tribunen – hva som er i det!

Siste problem med idrettsmedisin og lovgivningen som tar for seg Covid 19 treffer tribunen – hva som er i det!

Hackney Publications, landets ledende utgiver av tidsskrifter for sportslovgivning, avslørte i dag tilgjengeligheten av vårproblemet til idrettsmedisin og lovgivningen (SML).

Støttet av Montgomery McCracken Walker & Rhoads LLP, det fremste lovgivningsfirmaet når det gjelder å representere klienter i nisjen, inneholder det siste problemet følgende artikler:

Fortsatt spill etter Covid-19: Prospektiv ansvar og fineste metoder for ligaer, lag, trenere og atletiske trenere

Navigering av en ny Gauntlet: Pro Sports Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter Leagues tilpasser seg marihuana legalisering

Eks-atletisk treningsinstruktør saksøker union, med henvisning til avskjedighet om hjernerystelse

Arrington -oppgjøret og dets implikasjoner: hva det sier og hva det ikke gjør

Eksperter går ti runder: Nøyaktig hvor stridende ekspertuttalelser kan presse en sak til rettssak, en saksforskningsstudie av Thomas v Farrago

For varmt til å håndtere? Varmerelaterte bekymringer for Tokyo-spill

Idrettsutøverens medisinske malpractice -krav kan fortsette

“Dette er det aller beste problemet ennå,” uttalte Holt Hackney, administrerende redaktør for SML. “Det skjer så mye i dette metodeområdet mellom Covid-19, hjernerystelse og misbruk av idrettsutøvere. Det har aldri vært viktigere for lag, høyskoler, Kashima Antlers Skjorter foreninger, atletiske trenere og andre å være oppmerksom på å holde dem de er ansvarlige for trygge, mens de på nøyaktig samme tid å begrense deres egen ansvarseksponering. ”

Steve Pachman

Representerer Montgomery McCracken som redaktører i sjef for publikasjonen er advokater Steve Pachman, Dylan Henry, Kim Sachs og Kacie Kergides.

De som tenker på å registrere seg for publikasjonen kan gjøre det på

Om Hackney -publikasjoner

Hackney Publications er Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter landets ledende utgiver av tidsskrifter for sportslovgivning. Totalt skaper Hackney Publications 12 slike nyhetsbrev, inkludert varsling om sportssaker, ekspertsport og loven, juridiske problemer i friidrettsutøver, juridiske problemer i collegiate friidrett, Journal of NCAA Compliance, Concussion Litigation Reporter og idrettsanlegg og loven. Det skaper fem andre publikasjoner som er gratis og støttet av sponsing. Disse inkluderer tittel IX -varsel, idrettsmedisin og loven, hjernerystelsesforsvarsreporter, esports og loven og mylegalbookie.

Om Montgomery McCracken

Montgomery McCracken er et lovgivningsfirma med full service med kontorer i Pennsylvania, New York, New Jersey og Delaware. Firmaet representerer ledende virksomheter, multinasjonale selskaper, ideelle organisasjoner og enkeltpersoner i et bredt utvalg av markeder i komplekse rettssaker, betydelige bedriftstransaksjoner og vanskelige tvister.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *