Chemical Warfare

av Matt Meinrod

En god del har endret seg de siste 15 årene i Bodybuildings kjemiske spill. Til og med tilskuddene har gått til et nytt nivå som de ikke lenger blir sett på som en skvettelse av penger. Prohormoner er like store som legemidler; Ugl er en drittskudd; I tillegg til Mexico – hvem helvete fremdeles går ned til Mexico for utstyret deres? Responsen er ingen.

Jeg er ikke sikker på at ting er mye bedre i dag enn på 90 -tallet. Gevinsttilgangen til er enklere, men forvirringen er mye høyere. Hvis du ønsket å oppdage om AAS for femten år siden, var det bare noen få pålitelige valg på internett. Nå er det faktisk mange nettsteder som alle erklærer å forstå det aller beste så vel som raskeste metode for å få en nybegynner som fremstår som en nasjonal konkurrent på toppnivå.

Da jeg begynte å løfte på midten av 90-tallet, husker jeg meg inn i GNC for kosttilskuddene mine. Utenfor en mor så vel som pophelse og velvære -matbutikk, var GNC det eneste stedet som fikk kosttilskudd. Muscletech så vel som EAS ledet metoden med Cytodyne -teknologier som kom best opp bak.

Den gamle garde var Met-RX, Champion Nutrition, samt designer Whey. Alle som jeg hang med med var så begeistret med kreatin. Husk at det nettopp hadde kommet ut, så vel som menn gjorde fantastiske gevinster helt naturlige for de aller første gangene i livet. Fosfagen HP så vel som Celltech var de enorme hundene i spillet. Det var så enkelt. Chug litt sukkeret opp kreatin, guzzle noen få capser med dratt drivstoff, i tillegg til at vi alle gikk for å bli enorme så vel som enorme.

Hvis du var et girhode den gang, forsto du enten noen eller virkelig dro sør for grensen til et regionalt farmakia i Tijuana. For 15 år tilbake var ikke nettet fullstendig i drift. Du spør menn i dag hva en ampull er så godt som de mest sannsynlig vil se på deg på tvers av øynene. Det var bakover den gang. Du forsto at utstyret ditt var ekte mye flere ganger enn ikke, men det var som et svart-ops skjult oppdrag. I dag kan alle typer idiot med noen få dollar samt en vanskelig kjøretur oppdage metoden hans til en flaske Tren. Men den alltid utjevningsvariabelen er at det er så mange skyggefulle mennesker at det faktisk er en 50/50 mulighet for at du får det du betaler for.
Dette fører oss til den fantastiske verdenen av peptider så vel som designere. Vi må mest sannsynlig takke Major League Baseball samt Kongressen for å gjøre disse tingene forstått for publikum. Før obligasjoner, McGuire, så vel som CANSECO, vil jeg foreslå at flertallet av mennesker ikke forsto at steroider så vel som prohormoner eksisterte som ikke var mainstream treningssenterkjema vi alle har hørt om. Bland inn forskningsstudieprodukter så vel som din typiske mann på treningssenteret vil kjøre den andre retningen fra disse tingene. Pluss hva som har en initial: GHRP-6, CJC1295, PT141. Forventer de virkelig at folk pumper disse tingene inn i kroppene Atletico Mineiro Skjorter sine? Flott ting vi har en weblaboratorisk rotte som heter Bostin Lloyd for å gjøre vårt skitne arbeid for oss. Jeg vil gi den mannen kreditt, han vil prøve hva som helst.

OK, så la oss si at du er en naturlig fyr. Har du noen Club America Skjorter gang prøvd så vel som å rusle med alle merkene på bodybuilding.com? Lykke til. Det er mange virksomheter i det vesentlige alt å utpeke at tingene deres er mye bedre enn den neste fyren. Det var enkelt når vi bare hadde en proteindrikk som smakte som hjørnetann, en Villarreal CF Skjorter fettforbrenner som virkelig fungerte, så vel som en pre-workout som luktet som oppkast-Supreme Orange-men den pakket mye mer slag enn noe i dag.

Så vi er betrodd to generasjoner. År tilbake valgene dine var begrensede, men ting fungerte. Vi ble ikke bombardert med så godt mye informasjon. Vi gikk inn i treningsstudioet, løftet rumpene av oss, tok gud-affelige smakstilskudd, samt hvem som forstår-hvis vi ønsket utstyr, kan det ha vært en stor vondt i rumpa å få, men det skulle fungere. I tillegg til at jeg nå hadde mye bedre å ha doktorgraden min i ernæringstilskudd siden det er Hornets rede for smart markedsføring. Hver treningsprofesjonell så vel som Guru har en ny metode for meg å trene for å forbedre dette eller det. I tillegg til at utstyr kan være enkelt å få, men det er enten under dosert eller falsk.

Jeg er ikke helt sikker på hvilken generasjon som var bedre. Jeg liker alternativer så vel som muligheten til å ta kloke beslutninger. Bare siden dagens marked er oversvømmet i alle gale retninger, innebærer ikke at det ikke er bra så vel som pålitelige merker så vel som kilder. Løsningen? Ikke vær tenk på å tro at spesifikke merker er gode bare siden de har de mest populære kvinnene på standen sin på Expo. så godt du vil ha flott utstyr? Gjør litt due diligence. Hvis kostnadene virker like gode å være sanne, er det vel mest sannsynlig. Det er mange massemonstre som går i gatene så vel som i treningssentrene dine. Noen tilgjengelige har ting funnet ut. Det kan til og med være deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *