HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Uncategorized 2011 Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap

2011 Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap

2011 Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap

Med tapet av Ironman Pro 2010 vil det ikke være noen IFBB Men’s Pro Bodybuilding i Sør -California i år. Neste år bringer Flex Magazine sammen med ytterste ernæring tilbake menns pro -kroppsbygging til Los Angeles, med 2011 Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap 26. februar 2011.

Flex Pro

Flex Magazine, ytterste ernæring bringer kroppsbygging tilbake til LA i 2011

Bodybuilding kommer tilbake til IS Roots i 2011 da den ytterste ernæring, Flex Magazine samt IFBB Professional League -teamet opp for å bringe det ytterste ernæringets Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap til Los Angeles, California. Konkurransen er planlagt til 26. februar 2011.

Ultimate Nutritions engasjement i Flex Pro symboliserer en ny standard i bransjen så langt som å støtte konkurransedyktige side av sporten, ettersom supplementet Gigantic nå er tittelsponsor for to store IFBB Professional League -arrangementer – Joe Weiders Olympia Weekend 2010 så vel som Flex Pro Bodybuilding samt figurmesterskap i 2011.

“Hos ytterst ernæring går vi inn i vårt 31. år med å være i virksomheten,” sa den største ernæringsmarkedsdirektøren Eric Howard. “Sporten med kroppsbygging har vært vårt grunnlag de siste 30 årene, så vel som vi planlegger å holde det som grunnlaget for ytterste ernæring i mange flere år.”

Ultimate Nutrition signerte som tittelsponsor for Joe Weider’s Olympia Weekend i både 2009 så vel som 2010. Ifølge Howard spilte suksessen til fjorårets Olympia en stor rolle i selskapets beslutning om å utvide deres støtte til kroppsbyggingskonkurranser i 2011.

“Vi hadde stor suksess som tittelsponsor for Joe Weider’s Olympia Weekend,” sa Howard. “Det brakte en stor, stor handling til vårt merke både i USA og globalt – vi hadde over 100 forskjellige distributører fra hele verden kom til arrangementet, så vel som vi var glade for å ha en av våre idrettsutøvere, Markus Ruhl, i Wolverhampton Wanderers Skjorter konkurransen. ”

I følge IFBB Professional League -styreleder Jim Manion var det en topp prioritert å ha mistet Ironman Pro fra konkurranseplanen i 2010. Ironman Pro hadde vært en stift på timeplanen de siste 20 årene før det ble kunngjort at Ironman Pro hadde vært en stift etter å ha mistet Ironman Pro fra konkurranseplanen i 2010. Ironman Pro hadde vært en stift etter å ha mistet Ironman Pro fra konkurranseplanen i 2010. Ironman Pro hadde vært en stift etter å ha mistet Ironman Pro fra konkurranseplanen i 2010. Bayern Munich Skjorter Ironman Pro hadde vært en stift etter å ha mistet Ironman Pro fra konkurranseplanen i 2010. Ironman Pro. Konkurransen ble ikke avholdt i 2010.

“Jeg vil takke Ironman -promotøren John Balik for alle årene som driver showet sitt, så vel som for all hans støtte i Real Sociedad Skjorter løpet av den tiden,” sa Manion. “Bodybuilding trenger et show i Sør -California. Det har vært mekka av kroppsbygging i mange år nå. Heldigvis trappet American Media, Flex Magazine samt den ytterste ernæring opp, så vel som IFBB Professional League er veldig glad for beslutningen. ”

I det aller første året vil Flex Pro fungere menns kroppsbygging så vel som profesjonelle figurhendelser. Den totale premiepengene for arrangementet vil være $ 40.000.

Siden han overtok Olympia i 2004, har AMI -styreleder, president så vel som administrerende direktør David Pecker kontinuerlig lovet å støtte sporten med kroppsbygging, så vel som Flex Pro – sammen med den økte prispengene i 2009 Olympia – er i tillegg bevis på det engasjementet.

Det siste året ble den totale premiepengene for Olympia-helgen hevet til et høydepunkt hele tiden. I følge Flex-sjefredaktør Allan Donnelly var det en topp prioritering å holde konkurransedyktig kroppsbygging i Sør-California-nærmere bestemt LOS Angles-området-.

“På mange måter er Sør -California fødestedet for kroppsbygging,” sa Donnelly. “Los Angeles har en usedvanlig lidenskapelig fanbase, i tillegg til at kroppsbyggende fans kommer hit fra alle deler av verden for å oppleve, samt være en del av den historien. Takket være ytterste ernæring så vel som deres engasjement for sporten, er vi i stand til å fortsette den tradisjonen. ”

Hva: ytterste ernæringens flex pro bodybuilding samt figur mesterskap
Når: 26. februar 2011
Hvor: Los Angeles, California
For mye mer informasjon: Følg med på flexonline.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *