HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Sports And Fitness Har de kanadiske amatør MMA -mesterskapet blitt avsporet?

Har de kanadiske amatør MMA -mesterskapet blitt avsporet?

Tidligere i år fremhevet jeg hvorfor de forventede kanadiske amatør-MMA-mesterskapet ikke lovlig kan holdes i Ontario gitt mangelen på Bill S-209-samsvarende lover i provinsen.

Det ser ut til at den planlagte hendelsen har truffet en vegg med lokale myndigheter. Alex Gasson, som driver amatør-serien Amateur Mixed Martial Arts, har skrevet en online-begjæring om at “kommuner/tillatelsesavdelinger nekter tillatelser for amatørblandet kampsport og til og med ikke-streikende bekjempende sportsbegivenheter som siterer S209. ”Selv om dette kan være nedslående for de involverte, må det ikke Arsenal FC Skjorter komme som en overraskelse gitt de klare kravene som er angitt i S-209 for lovlig å være vertskap for MMA-konkurranser.

Selv om begjæringen ikke spesifikt oppgir at Ammacs 3 -turneringen er kansellert, ser det ut til å være trygt å konkludere med at det nå er i fare gitt mangelen på teamarbeid LOSC Lille Skjorter fra provinsielle myndigheter. Begjæringen erkjenner spesifikt at den kanadiske Combat Alliance og Ontario Grappling Association (myndighetene som AMMACs annonserer Flamengo Skjorter som provinsielle og nasjonale sanksjonsorganer) har ingen juridisk myndighet til å sanksjonere Amma i Ontario med følgende forespørsel om juridisk endring:

“Vi, den undertegnede, krever skriftlig autorisasjon fra en skikkelig myndighet til å offisielt gjengi Canadian Combat Alliance (CCA), dens tilknyttede selskaper og Ontario Grappling Association (OGA)” Legal “for å drive amatørblandet kampsport, grappling – GI/NOGI, og Pankration, på grunn av S209 for øyeblikkelig kontinuitet i disse idrettene. ”

Som tidligere omtalt, er den rette ruten for endring å lobbye Ontario-regjeringen for å vedta en lov S-209-lov som legaliserer amatør MMA i provinsen og angir hvordan hendelser lovlig kan holdes. Å delta i et arrangement uten dette rammeverket kan føre til straffeforfølgelser som demonstrert nylig i Saskatchewan.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Er det kanadiske amatør MMA -mesterskapet på et kollisjonskurs med straffeloven? 14. januar 2014in “Amateur MMA Law”
Og yeas har det! MMA gitt juridiske rammer i CanadaJune 5, 2013in “Bill S-209”
Mer nedfall på den kanadiske amatøren blandet kampsport scene – Grande Prairie kansellerer Amma Events juli 12, 2013in “Amatør MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *