HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Sports And Fitness 6 ting pappaer (og alle typer mennesker) kan gjøre for å støtte deres mentale helse og velvære

6 ting pappaer (og alle typer mennesker) kan gjøre for å støtte deres mentale helse og velvære

Vi feirer for tiden menns helse og velværeuke fra 14. til 20. juni. Det er en viktig innsats som skinner søkelyset på menns Helse- og velværeproblemer samt oppfordrer menn til å ta gebyr for deres helse og velvære samt velvære.

Selv om terapi kanskje ikke er for alle, kan vi alle dra nytte av noen assistanse noen ganger. I tillegg til at det kan være enda mer for menn, som er mindre sannsynlig å søke ekspert mental helse og velvære støtte.

“Menn står overfor unik mental helse og velværeutfordringer i stor grad siden kulturelle forventninger,” sier Parke Sterling, en lisensiert ekspertrådgiver i Virginia. “Det er forenklet for å si det på denne måten, men for mange menn er ‘Playbook’ for lykke å få en oppgave som lønner seg godt, jobbe vanskelig å rykke opp, i tillegg til å bruke fritiden din på å ta en øl med venner som snakker om overfladisk saker som sport. ” Problemet er at dette kan være ganske misfornøyd, legger han til, siden gutta oppdager at de mangler en ekte funksjon så vel som tilkobling – to viktige elementer for alle typer menneske.

I tillegg kan pappaer føle seg svak eller skyldige og be om hjelp eller tid til seg selv. For at fedre skal holde seg friske, “krever de å bli sett på som mer enn å holde lysene på samt mat på bordet,” sier Daniel B. Singley, PhD, klinisk psykolog samt direktør for Center for Men’s Excellence. “Massevis av forskningsstudier viser at en av de aller beste tingene du kan gi for husholdningen din, er den sunneste versjonen av deg selv.”

Nedenfor er syv måter pappaer (og alle typer mennesker) kan støtte deres mentale helse og velvære, slik at de kan være på sitt beste på alle områder av livet.

Godta så vel som å normalisere at du har behov for mental helse og velvære. For det første må du være bevisst på at du har disse behovene, sier Singley, i tillegg til at det å “trenge” noe utenfor hvem du for øyeblikket er, er ikke en svakhet. “Vi krever alle ting vi ikke har,” sier Singley. “Det betyr ikke at du er svak. Det betyr at du er gjennomtenkt så godt du vil ha et liv som handler om å trives, ikke overleve. ”

Diversifisere ditt sosiale liv. “En av de mest typiske dynamikkene jeg ser som forårsaker den største treffet for en fars mentale helse og velvære, så vel som velvære, er at de pleier ikke å virkelig følge med på venner så vel som sosial støtte,” sier Singley. I stedet prøver en fyr å få all sin intimitet så vel som sosiale støttebehov som er oppfylt av partneren sin. Dette er en oppskrift på feil. “Ingen personer kan tilfredsstille all vår støtte så vel som intimitetsbehov,” sier Singley. “Hvis du bare er villig til å være sårbar med partneren din, setter det opp forbindelsen din for enorm belastning.” Du kan til slutt begynne å motstå partneren din. Japans herrelandslag i fotball Skjorter Til fordel for deres fordel, bestill de tee -tider, Happy Hours, gutta -helger, så vel som andre arrangementer med en rekke venner. Du vil oppdage at du kan støtte hverandre på forskjellige måter.

Ta sjanser. Når du kommer sammen med venner, kan du prøve å snakke om problemer på Atletico Madrid Skjorter dypere nivå, sier Sterling. Dette trenger ikke å være hver gang (det er tross alt et spill å se på!), Men å ha ekte samtaler vil gjøre det mulig for deg å koble deg sammen på et nytt nivå. Du kan til og med oppdage at du sliter med nøyaktig de samme utfordringene, så vel som kan gi hverandre støtte samt råd. Eller bare kommiser.

Fortsett hobbyene dine. “Menn som endte opp med å være fedre, på grunn av hele den beskyttelses-proviede jenteren, fokuserer mindre så vel som mindre på ting i ‘Jeg vil virkelig gjerne’ kolonnen siden de fokuserer på ‘jeg må, eller hva som vil Høst fra hverandre, ‘sier Singley. Det er imidlertid nødvendig å delta i meningsfulle aktiviteter som ikke direkte varsler husholdningslogistikken. Oppdag ting du ikke bare liker, men som virkelig gir deg en følelse av mening, enten det spiller i en regional basketballliga, fotturer alene, komponerer noveller eller noe annet.

Vær aktiv. Ofte etter at de har hatt barn, kan foreldre høstbytte til å tro at trening må se en spesifikk måte – det må være en bestemt tid så vel som intensitetsnivå. I tillegg til at de ikke kan få det, burde de ikke gjøre noe. Ikke høst i denne fellen. Enhver type aktivitet vil øke humøret ditt, gi deg en følelse av prestasjon, samt støtte din mentale helse.

Oppsøk andre pappaer. Se på nettet for å oppdage regionale grupper eller virtuelle som tilfredsstiller eller har Facebook -sider. Disse utvider ikke bare det sosiale nettverket ditt, de hjelper deg også med å se at du ikke er “den eneste” som går med utfordringene du står overfor, så vel som kan være et rikdom av ideer for å snakke med manageren din om mer arbeid-fra Hjemme dager til å snakke med preteen om sex så vel som så mye mer.

Denne informasjonen er bare for akademiske formål, så vel som ikke er ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle en hanAlth and Wellness problem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Brittany Risher Englert

Brittany Risher er frilansmateriell strateg, redaktør, så vel som forfatter. Hun dekker uansett helse og velvære så vel som velvære, med en entusiasme for mental helse og velvære så vel Nagoya Grampus Skjorter som kvinners helse. Hennes klienter inkluderer fremover, Sonima, Elemental, Zocdoc, Men’s Health, samt kvinners helse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *