HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Uncategorized Fighters som tilsynelatende får $ 0,00 fra New UFC Footwear -sponsing

Fighters som tilsynelatende får $ 0,00 fra New UFC Footwear -sponsing

denne uken, utstedte UFC en pressemelding som fremhever et nytt sponsing av ‘Fottøy’ mellom promotoren, så vel som et “innovativt ytelsesmerke produsert av Trailblazing Worldwide Entertainter, så vel som Entrepreneur Dwayne “The Rock” Johnson ”.

Skosilbudet vil antagelig trenge jagerfly til å bruke disse skoene/lysbildene under turen til buret Gremio Skjorter så vel som kanskje utover (dvs. Fight Week -plikter osv.).

Pressemeldingen var stille om to viktige ting. Nøyaktig hvor mye dette tilbudet er for, så vel som nøyaktig hvor mye jagerflyene får. Nå, reporter John Nash, indikerer at jagerfly åpenbart får $ 0,00 Inter Milan Skjorter til betaling fra dette tilbudet, så vel som til og med må gjøre ekstra arbeid fra det.

Jeg rakte ut til UFCs administrerende direktør for kommunikasjon for kommentar til Nashs rapportering. Jeg vil oppdatere denne artikkelen med svaret deres hvis de gir en.

Johnson skryter av at dette tilbudet River Plate Skjorter er #FORTHOSEWHOWALKTHEWALK. Hvis jagerfly får $ 0,00, er det langt fra sant.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

UFC Reebok -uniformer så vel som Zuffa konkurrentkontrakter 5. desember 2014 med 5 kommentarer
UFC som kreves for å avsløre dokumenter som viser forhandlinger om forretningsstrategier i anti -tillit Suitfebruary 21, 2017
McGregor / UFC Rift så vel som “rimelig” promotering 21.april 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *