Ubehagelig

med tanke på at jeg spiste frokost sent “lunsj” var et eple …

Og en av disse proteinbarene alle spurte om. Ok, ikke alle, men tilstrekkelige mennesker til at det er verdt det å vise boksen.
Mine mest aktuelle videoer

5 minutters løp varm opp en
Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Nøyaktig hvordan du blir forberedt på å løpe. Ideer om hva du skal gjøre før du løper

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Neste
Podcast -oppsummering fra 6. august
07:26

Bo
00:00
08:21
05:34

Jeg hadde også med meg noen spedbarns gulrøtter for snackage under kjøpsutflukten. Dessverre smakte gulrøttene litt av. I tillegg var kjøpsturen min en feil. Ben sendte meg på et visst mål for sin Bros julegave så godt som jeg ikke kunne oppdage det.

Her blir det ubehagelige for deg. Jeg brøt en fylling eller en del av tannen min eller noe i Las Vegas den andre helgen. Jeg antar at det indikerer at det var en flott tur?

Uansett, nå når jeg spiser mat blir sittende fast der, så godt som jeg må floss umiddelbart. Selv om det er i bilen.

Jeg forstår at du er så overrasket over at jeg tok meg tid til å virkelig sette kameraets tidtaker, i tillegg til å ta et bilde av meg selv i tanntråd mens jeg kjørte at sannheten om at bildet over er ekkelt, ikke betyr noe så mye. Har jeg rett?

Da gikk jeg meg vill. Selv om jeg er en jente i California, er jeg ny i Orange County. Jeg behandlet bare Ben i en måned før vi overførte til Maryland i et år. Galskap.

Så ja, jeg gikk meg vill igjen. Imidlertid oppdaget jeg en ny gang- / løpesti samt trukket over for å inspisere den ut. Jeg tok en 20 minutters spasertur for å sjekke ut banen i tillegg til at tankene mine var i orden. Kjærlighet.

Etter en rask tur til Target for å komme tilbake kjørte jeg hus til middag. Jeg var sulten som er ubehagelig, men ikke verdens ende.

Jeg lagde en enorm ol ‘veggie så vel som eggeskjæret toppet med ff cheddar som var i salg på ovenfor påpekte målet.

En Apple Crumb Vitatop leverte litt karbohydrater til måltidet det var bra!

Men jeg var fremdeles sulten, så jeg gikk for å skaffe meg et stykke brød med PB, så vel som noen nøyaktig hvor håndtert for å redusere PB -dekket kniv, i tillegg til at det traff benet mitt på metoden på gulvet! Boo. Jeg bruker kanskje ikke disse buksene. Bare telefonsamtaler meg “Peanut Butter Pants”.

Jeg gjorde Ben til en spinat “quiche” til middag også! Jeg brukte Caitlins oppskrift i tillegg til at den bare smakte den = deilig.

Jeg håper Ben liker det siden det kommer til å bli min nye tallerken. Det var utrolig enkelt, bare tint frossen spinat i mikrobølgeovnen, klemte ut vannet så vel som deretter blandet den med 5 piskede egg samt 2 kopper strimlet cheddar. Mine endringer: Jeg benyttet meg av en kakeskorpe – ja, som en søt dessertskorpe så vel som den absolutt fungerte! Jeg brukte Cheddar ikke en meksikansk blanding. Jeg brukte ikke løk eller pekannøtter siden jeg ikke hadde dem.

Jeg bakte i omtrent 30 minutter på 350 i tillegg til at det var fast i tillegg til å trekke meg bort fra folien.

Ok, jeg endrer mye bedre ut av disse buksene før jeg får PB overalt …

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Burger Teriyaki Bowls Oppskrift på løpere. Pre Long Run eller Pre Race Dinner Recipe før du løper halvmaraton

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

Enkel reke -taco -arkoppskrift. Lette reke -elendige med korianderkremsaus pakket PAcKed med protein samt toppet w

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift – enkel meksikansk gate mais oppskrift med latinamerikansk ostekost. Prøv dette sunne håndtaket en tradisjonell meksikaner

Lett rømme enchiladas- enkel oppskrift

Lett rømme enchiladas- enkel oppskrift

Enkel enchiladas -oppskrift som er fulle av sunne ingredienser! Denne lette meksikanske tradisjonelle er en fantastisk middag og lager

enkle kamskjellede poteter med brokkoli -oppskrift

enkle kamskjellede poteter med brokkoli -oppskrift

Enkle kamskjellede poteter med brokkoli lys oppskriftsbytter. Veggie pakket husholdningsvennlig sidemåltid potluck oppskrift

Hvorfor jeg ikke løper på sanden, men du gjør deg

Hvorfor jeg ikke løper på sanden, men du gjør deg

Å løpe på sanden er flott for deg. Det er fordeler med å løpe på myk sand på stranden, men ved å holde den en liste

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *