HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Uncategorized Kiropraktikkpleie forbedrer type I diabetes (casestudie)

Kiropraktikkpleie forbedrer type I diabetes (casestudie)

Kiropraktikkpleie forbedrer type I diabetes (casestudie)
av Dr. David Jockers

(NaturalNews) Over 3 millioner mennesker i USA har fått diagnosen type I -diabetes. Denne tilstanden er tenkt på en autoimmun tilstand der immunforsvaret ødelegger insulinet som skaper betaceller i bukspyttkjertelen. En ny situasjonsforskningsstudie viste nøyaktig hvordan kiropraktiske justeringer betydelig forbedret et 4 år gammelt barns evne til å Portugals herrelandslag i fotball Skjorter håndtere denne lidelsen.

En stor britisk forskningsstudie har utsatt at diabetes type 1 har økt 5 ganger hos barn mindre enn 5 år mellom årene 1985 samt 2004. I løpet av de samme årene var det en dobling hos barn under 15 år Blir diagnosen type I -diabetes. Studier i andre Brighton & Hove Albion FC Skjorter europeiske land så vel som USA har vist lignende resultater.

Miljømessige farefaktorer

De mange typiske fareelementene inkluderer eksponering for miljøgifter så vel som andre stressfaktorer. Oppføringen av giftstoffer inkluderer plantevernmidler, ugressmidler, samt rengjøringsmidler i hjemmet. I tillegg antas matallergener som pasteurisert kumelk, gluten samt bearbeidede soya, peanøtter og egg å være mulige triggere. Lav mors så vel som spedbarns -vitamin D3 -nivåer, så vel som mindre enn 6 måneders amming ser ut til å være ekstremt store fareelementer også. Fødselsstraumer som påvirker den øvre livmorhalsryggen har blitt antatt som et fareelement av noen eksperter.

En fersk situasjonsforskningsstudie publisert i november 2011 -utgaven av Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter Journal of Pediatric, Maternal og husholdningshelse og velværefiler en situasjon for et 4 år gammelt barn, som hadde fantastiske resultater som stabiliserte blodsukkeret hennes med kiropraktisk pleie.

Barnets mor forklarte henne som en ekstremt sunn baby, som ikke ble vaksinert overhodet og ble ammet i hele 12 måneder. Hun fikk offisielt diagnosen type I -diabetes ved 2 års alder. Husholdningen spiste en sunn, hele matbasert kostholdsplan samt unngått bearbeidet mat så vel som andre miljøgifter.

Forstå funksjonen til neuroendoimmunology

Det nervøse, endokrine så vel som immunforsvaret er hardwired, så vel som å jobbe sammen for å produsere ideelle reaksjoner for at kroppen skal tilpasse seg så vel som leges på riktig måte. Den nye forskningsstudien av neuroendoimmunologi ser nøye på denne intime forbindelsen mellom kroppslige systemer.

Nevrale dysfunksjoner på grunn av subluksasjoner i ryggraden er stressende for kroppen, så vel som forårsaker unormale modifikasjoner som resulterer i en dårlig koordinert immunrespons. Kiropraktiske justeringer har vist seg å redusere subluksasjoner samt øke de koordinerte reaksjonene til de nervøse, endokrine, så vel som immunforsvar.

Klienten fikk diagnosen spinal subluksasjoner i det øvre livmorhalsregionen. Hun begynte kiropraktisk omsorg så vel som det ble sett en total på 24 ganger over en 2 måneders periode. I løpet av denne 2 måneders perioden opplevde hun en nedgang i hemoglobin A1c fra 7,2% til 6,5%. Hun reduserte også mengden insulin som ble brukt fra 15 enheter til 11 enheter per dag.

Disse resultatene er ganske fantastiske siden litteraturen spesifiserer at intensiv medisinsk behandling av type I -diabetes ofte ikke lykkes med å redusere A1C -nivåer under 7,0%. Kiropraktisk omsorg fungerer ved å optimalisere nevrale tilkoblinger i hele kroppen. Denne forbedrede hjernekroppsforbindelsen fungerer for mye bedre koordinatimmunitet så vel som hormonfunksjon i hele kroppen. Denne forbedringen i type I diabetesadministrasjon er mange sannsynligvis et resultat av mye bedre cellulær kommunikasjon.

Om forfatteren:
Dr. David Jockers har samt drift av Exodus Health and Wellness Center i Kennesaw, GA. Han er en maksimal levende lege. Hans ferdigheter er i vekttap, personlig ernæring og trening og strukturell korrigerende kiropraktikk. For mye mer info, gå til www.exodushc.com for å oppdage en maksimert levende lege i nærheten av deg, gå til www.maximizedliving.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *