HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Uncategorized God jul fra Monican

God jul fra Monican

God jul !!!

Jeg håper du har en fantastisk dag / uke med familien. Du bør ha en glad ferie.

Jeg startet dagen med et løp så vel som en EAT. Min lil til stede for meg selv.
Mine mest aktuelle videoer

Min sjarmerende ektefelle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min sjarmerende ektefelle i Pysch -avdelingen: et memoar
av Mark Lukach

Evaluering av lydbok av det aller mest solgte memoaret utgitt 2017.

Er det en flott lytting?
Jeg deler en rask evaluering av boken som tilbys på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av psykisk helseproblem, samt bekrefter kjærlighetens kraft.

Mark så vel som Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De falt inn som atten, giftet seg på tjuefire, samt startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, opplevde hun en skummel så vel som uforutsett psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun livlig så vel som godt justert; Den neste, hun var villfarende så vel som selvmord, overtalte at hennes likte ikke var trygge.

Spørsmål:
Hvilken bok eller podcast hører du på nå ??

Hva må jeg høre på neste gang?!

Koblinger til boka så vel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Neste
High Achiever – Great Listen Book Review
06:12

Bo
00:00
08:21
05:31

Jeg tilbrakte også mye flott tid med Bens familie. Jeg påpekte i den siste publiseringen at niesen hans er i helsevesenet, så vi er på unggutten en stund. Vi lagde pepperkakeboliger så vel som åpnet gir, så vel som alle slags morsomme ting. (Foreldrene deres er med spedbarnet som kommer til å være i orden.)

George uttaler god jul !! (Ikke fortell Vegas at jeg henger med en oransje katt til.)

God jul!!!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *