3 beveger seg for en sterkere kjerne

ABS – spesielt når du er ute på stranden – kan være ganske synlige muskler, så jeg blir vanligvis spurt om favorittkjernen min. Men kjernen er mye mer enn mageområdet: det er gruppen av muskler som spenner fra skuldrene til hoftene. Og når du trener og styrker kjernen, oppretter du et fundament som kan hjelpe deg med å trå bedre og normalt føre et bedre liv.

Når det er sagt, kan Standard ABS -trekk som crunches bidra til å tone magen din, men de vil ikke nødvendigvis styrke kjernen din. Crunches arbeider kroppen din i et begrenset bevegelsesområde, og fokuserer bare på et lite område. Min tro er det mye mer du beveger deg funksjonelt – noe som betyr at du naturlig vil ha i hverdagsaktiviteter – og behandle kroppen din som en hel enhet, trening blir mye mer effektiv, og kan hjelpe deg å prestere bedre i enhver sport Portugals herrelandslag i fotball Skjorter – ikke å nevne Stopp skader.

Tilbake til favorittkjernen min: Crunches? Leder med lavere ben? Nei. Her er de tre jeg elsker:

Bygg en sterkere kjerne med Gabbys 3 favorittbevegelser

1. Kettlebell Snap

Stå som holder en lett kettlebell (slik at den lar deg svinge uten for mye utfordring), med føttene hoftedistanse fra hverandre, og håndflatene vender mot kroppen din. Brystet ditt må være oppe, med skuldrene nede.
Hold armene forlenget, men likevel løse, trekk magen inn mot ryggraden og mykner knærne (slik at de ikke er hyperextended).

Hold vekten i hælene, hengslet fra hoftene for å senke bakre rygg og mot gulvet. Deretter skyv ned gjennom hælene og trykk hoftene opp og fremover – mens du svinger vekten opp mot brysthøyden.

Når kettlebell kommer ned, synker du ned igjen med vekten Ajax Skjorter i hælene, og lar kettlebell komme ned Bologna FC 1909 Skjorter mellom beina før du snappet den opp igjen for en annen rep. Gjenta for 5 til 15 reps, avhengig av kondisjonsnivået ditt.

2. Frem og bakre lunger

Fremover: Stå med føttene hoftedistanse, og med brystet opp og abs trukket inn, gå fremover med din ideelle fot, og senk kroppen til det ideelle låret blir parallelt med bakken. Skyv gjennom den ideelle foten din og ta den tilbake til å starte. Gjenta med venstre side, og veksle for 10 til 20 totale reps.

Tilbake: Stå med føttene hoftedistanse, og med brystet opp og abs trukket inn, tråkk den ideelle foten tilbake, senk kroppen til venstre lår blir parallelt med bakken. Hold brystet oppe, skyv opp gjennom venstre fot for å bringe den ideelle foten tilbake for å starte. Alternativ sider for 10 til 20 reps.

3. Trevetter

Hold en lett hantel eller medisinball med begge hender, og stå med føttene litt bredere enn hofteavstand. Trekk magen inn mot ryggraden, og sett på huk – mens du samtidig fører vekten ned mot venstre fot. Deretter stiger du opp og bringer vekten opp over kroppen din, og opp over den ideelle skulderen, slik at kroppen din kan vri seg, og din venstre fot kan svinge. Gjenta for 5 til 15 reps før du bytter sidene.

Ekstra kreditt:

Egentlig er dette obligatorisk: den beste kjerneøvelsen er det du legger i munnen. Ikke drep meg, men et næringsrikt, godt avrundet kosthold har mye mer innvirkning på magen din enn noen øvelse jeg kan overbevise deg om å prøve. Søvn er en annen stor spiller når det gjelder å bygge et sterkt fundament. Å få nok Z -er hjelper musklene dine å komme seg og holder angsten i sjakk. Mangel på søvn kan også bidra til en økning i kortisolnivåer, noe som direkte kan påvirke midt seksjonen.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Gabby Reece

Den verdenskjente idrettsutøveren, New York Times bestselgende forfatter, kone og mor. Gabrielle Reece er en tidligere profesjonell strandvolleyballspiller og var Nikes første kvinnelige talskvinne. Hun har en lidenskap for sunn livsstil og kondisjon, noe som har formet okkupasjonen hennes og gjør henne til en populær leder i verden av helse og velvære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *