HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Sports And Fitness Lag ditt eget fyrverkeri Display denne 4. juli

Lag ditt eget fyrverkeri Display denne 4. juli

Den fjerde juli ble praktisk talt laget for Fitbit -brukere. OK, kanskje det er bedre kjent for grilling, svømming og hele uavhengighets -saken, men hvis det er en dag for å forsikre deg om at du treffer hovedmålet ditt, er det denne. Det er fordi Fitbit Inspire Family, Charge 3, Versa Family, Ionic og Ace 2 kan alle feire med fyrverkeri.

Så kom deg i Ånden: Sett ditt hovedmål til trinn og velg deretter et nummer som vil utfordre deg – kanskje legge til 1776 til ditt konvensjonelle daglige antall? Nedenfor er 10 morsomme teknikker for å hjelpe deg med Japans herrelandslag i fotball Skjorter å komme dit.

Det sikreste – og sunneste! – for å sette av fyrverkeri

Stå Watford FC Skjorter opp en halv time tidligere. Og gjør hva du vil – bare ikke sett deg ned.

Bli med i en virtuell gruppe. Den daglige aktiviteten og ganggruppene i Fitbit-samfunnet har nærmere 1000 medlemmer som ofte retter ut step-mål forslag og inspirasjon.

Gå en tur. Fotturer er ikke bare en fantastisk måte å slå opp store trinn, det kan også utfordre hele kroppen din. Du kan til og med gjøre turen til en treningsøkt på 10 000 trinn.

Slå på en podcast. Eller last ned et nytt album og Englands herrelandslag i fotball Skjorter gå mens du lytter.

Planlegg for ekstra reisetid. Kjører du til supermarkedet? Parker på stedet lengst fra bygningen. Tar bussen til en venns hus? Gå av noen stopp tidligere, og gå resten av veien.

Være en sosial sommerfugl. Mens du deltar på en fest fra fjerde juli, kan du gå mellom grupper for å blande seg med venner eller tilby for å hjelpe verten med å fylle på mat og drikke.

Multi-oppgave. pusse tennene? Gjør det mens du går. Må du ta en telefon? tempo i hallene. Viser TV? Gå under kommersielle pauser.

Være mindre effektiv. Å overdrive separasjonen mellom oppgaver som ikke kan kombineres er en enkel måte å telle trinntellingen på. For eksempel, om nødvendig å bruke toalettet, men også er tørste, få koppen vann fra kjøkkenet først, slipp den av på terrassen og ta turen til toalettet.

Planlegg en påminnelse. Når er det siste du vil være forberedt på å gå? Sett en stille alarm for den tiden som en peker for å sjekke trinntellingen. Fortsatt under målet ditt? Fullfør sterkt med en slutt på dagen.

Denne informasjonen er kun til utdanningsformål og er ikke ment som erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller tilstand. Ta alltid kontakt med legen din før du endrer kostholdet, endrer søvnvanene, tar kosttilskudd eller starter en ny treningsrutine.

Danielle Kosecki

Senior Health and Fitness Editor Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og fitness i mye mer enn 10 år. Hun er skrevet for blant annet glamour, mer, forebygging og sykling, og er redaktør for Bicycling Big Book of Training. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay Area hvor hun ikke savner vintersesongen i det hele tatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *