HomeFit En førsteklasses helse- og velværeressurs Sports And Fitness Sportsspill og konseptet ‘Never nok Zeroes’ – et utdrag

Sportsspill og konseptet ‘Never nok Zeroes’ – et utdrag

(det som følger er et utdrag fra Never nok Zeroes, skrevet av Joel Soper og Philip Wyeth. For informasjon om hvordan du kjøper, bla til bunnen. )

Dette er saken med å være en tvangsmessig gambler – det er aldri nok nuller.

Jeg har hatt uker hvor jeg vant hundre tusen dollar. Behandlet jeg meg på en ferie i Palm Springs? Nei. Fikk jeg en ny bil? Nei herre.

Det som Kashiwa Reysol Skjorter skjer når jeg er i flukt med kontanter, er at jeg øker mengden av hver innsats. For eksempel, hvis jeg vanligvis satser fem hundre på et bestemt spill, vil det nå være tusen. Så jeg kan vinne mer, få det suset og føle spenningen ved å vinne igjen.

Det er virkelig det det er. Alt det er. Derfor sier jeg glem pengene. Hvis noen tante dør og etterlater meg en halv million skattefri, med mindre den verdien er innelåst i et avhengig av eller et faktisk stykke eiendommer, vil jeg bare bruke den som rektor på min neste innsats. Og de neste hundre spillene etter det.

Hvert spill som spilles er som en liten baggie av heroin. Uken min ender opp med å se ut som en blokk på Skid Row. Uansett hvor du vender noens spredte seg ut på bakken, og hver og en av dem er meg etter å ha mistet en innsats.

Femten hundre på Lakers-Mavs-spillet. Tre hundre på den andre perioden av Blackhawks kontra Bruins. Og ytterligere hundre på kinesiske kvinnes basketball bare fordi jeg ikke kunne sove ved midnatt.

Så hvem har pengene mine? Scumbags. Ofte driver de en liten mamma-og-pop-restaurant som skattefront. Noen av dem tilbyr en liten sideaksjon fra et legitimt pokerrom. Andre jeg aldri en gang møter fordi de er vert for et spillnettsted som er basert i utlandet.

Men de har alle en ting til felles. De har ikke noe problem med å legge ut det stykke ost til meg – og hver gang, som et dyr som er for stum til å lære, velger jeg agnet.

Og uansett hvor slått, forslått eller elendig er jeg, så lenge jeg har noen få krøllete dollarregning i hånden, vender de meg aldri bort. Ingen synd, ingen medfølelse, ingen strimle av menneskeheten å si nei til mitt eget beste.

Hvorfor? Fordi de er like grådige som jeg er. Sitter på motsatt side av et bord som er laget av råttent tre.

Det er helvete, ærlig talt. Vi er i helvete, mange av oss. Når vi jager etter stedfortredende spenning som finner sted på arenaer, vil vi aldri sette foten på oss selv. Øyeblikk av atletisk ære vi forurenser vi ved å hugge dem opp med rustne skalpeller.

Pluss-7 for å dekke spredningen. To eller mye flere treff for opprydningssitteren. Et 55-yard feltmål før pause som er fantastisk, ikke fordi kickeren var i øvelsestroppen for noen uker siden, men fordi de tre poengene satte ytterligere to grand i lommen.

Det er ekkelt. Vi er ekkelt. Men å si at det ikke er nok, vet du? Vi er fanget i en labyrint som lever samme dag i årevis.

Idrettsutøvere kommer og går. Spiller for ett lag denne sesongen, og signerer deretter som en gratis agent eller trekker seg tilbake til det neste. Jeg bryr meg ikke engang fordi de er akkurat som kort i en kortstokk på en natt med tjue pokerhender.

Disse idrettsheltene har makt til å lage eller bryte uken min – men ikke mitt hjerte. Fordi jeg ikke er barn lenger, ikke sant? Alle Detroit -lagene jeg elsket å vokse opp – Pistons, Red Wings, Lions og Tigers – de betyr ikke så mye for meg nå. Så hvis Pistons taper og jeg vinner penger, eller hvis de vinner, men ikke med nok, slik at jeg taper penger …

Jeg Japans herrelandslag i fotball Skjorter har kuttet sjelen min ut av sport og erstattet den med min egen personlige jakt. Jeg forfølger det mens jeg sitter alene i noen Starbucks i San Fernando -dalen. Eller jeg har fått oppdateringen av spillstatistikken på mobiltelefonen min mens jeg kjører ut til en klient på 101 motorvei. Jeg vil se et mål scoret ut av øyekroken og få en liten spenning. Kontanter for meg, ja.

Jeg pleide å være en helvete av en fotballspiller selv på dagen. Følelsen jeg fikk etter å ha sendt en forbi målvakten fra tretti meter ut, nå var det ren. Du kan ikke flaske det, det er helt sikkert. Så du lukker øynene og jager etter det resten av livet, og har til hensikt å fange en annen pust av å løpe over et duggfritt grønt felt i april, for å gjenoppleve det bittersøt minnet fra en enklere tid som er så langt fjernet fra virkeligheten …

Fordi alle de fagfolkene du ser på TV? Det er ikke så rent for dem lenger, heller. De har store kontrakter, pluss godkjenningsavtaler Atletico Mineiro Skjorter med merker og bilforsikringsselskaper. De har hemmelige kjærester med dyre smak eller eks-koner som tar et kutt av lønnen hver måned. De har fått tilbake spasmer og en ulisensiert smerte-pill-forhandler, slik at de forhåpentligvis kan få en ekstra sesong eller to i startoppstillingen.

Det jeg sier er at når det gjelder idrett, er det hele i hodene våre. Vi gjør av det hva vi vil at det skal indikere – og ingen av oss kan vende øynene vekk. Da den spiralende fotballen er majestetisk mot den åpne store mottakeren, holder vi samlet pusten av en million forskjellige grunner.

Pappaen til quarterbacken lurer på om barnet hans har det som trengs for en virkelig karriere. Assistentennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *